Gratis online klantbeoordelingen

Feedback van klanten heeft impact op betrouwbaarheid

Maar liefst 83% van de consumenten die zich online oriënteert op een aankoop of reservering, hecht veel waarde aan de mening van anderen. 75% baseert zelfs zijn keuze op basis van beoordelingen. Qpinion zorgt ervoor dat die klanten de ervaringen over uw producten of diensten ook op de juiste plek kunnen vinden, namelijk op uw website door middel van online reviews. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf een betrouwbare indruk maakt waardoor het aantal klanten toeneemt en uw omzet stijgt. Voor u een unieke kans om uw interactie met klanten te verbeteren en te werken aan uw online reputatie. Qpinion is helemaal gratis, zonder verdere verplichtingen.
Qpinion Widget
Wek vertrouwen bij uw klanten door online feedback
Inzicht in klanttevredenheid op belangrijke websites
Ontvang tips van klanten om uw dienstverlening te verbeteren
Tevredenheidsscore met sterren valt op in Google

Wat mag u verwachten?

Waarom is Qpinion gratis?

LinQxx, het moederbedrijf van Qpinion heeft vanuit zijn core business (het verbeteren van de online vindbaarheid van websites van bedrijven en particulieren) veel contacten met ondernemers. Tijd, kennis en het financiële aspect, blijken vaak behoorlijke drempels om online nieuwe stappen te zetten. Dat bracht het team van LinQxx op het idee om het klantbeoordelingsysteem Qpinion helemaal gratis aan te bieden aan ondernemers. Zonder verdere verplichtingen of kleine lettertjes. En dat is uniek in Nederland.

Met één klik reviews verzamelen en online plaatsen

Qpinion is het meest eenvoudige programma om klantbeoordelingen van uw klanten te verzamelen. De resultaten worden met een widget zichtbaar op de voorpagina van uw eigen website, mét het waarderingscijfer. In Google wordt het met sterren weergegeven. En… Google beloont een website met klantbeoordelingen ook nog eens met een hogere plaats in de zoekresultaten.

Tevredenheidsscore zichtbaar met sterren

Uiteraard kunt u ook zelf reageren op de reviews. Uw klanttevredenheidsscore wordt zichtbaar in uw persoonlijke dashboard. Op die manier heeft u zelf volledig de controle en behoudt ú het overzicht. Het spreekt voor zich dat u de scores ook offline kunt hanteren bijvoorbeeld in een offerte, een folder of in uw showroom.
Qpinion is een van de officiële partners van Google. Daarom zal uw tevredenheidsscore ook automatisch verschijnen in uw AdWords-campagnes en uw advertentie zal dan ook méér aandacht trekken. En dat… genereert weer méér kliks naar uw website. De klantbeoordelingen (reviews) met de sterren-aanduiding kunt u ook zelf zichtbaar maken in Google.

Wat te doen na een minder positieve review?

Verschijnt er zo nu en dan een beoordeling die minder positief uitpakt? Daar hoeft u absoluut niet over in te zitten. Wanneer dit gebeurt en u reageert snel en adequaat, dan zal het alleen maar de betrouwbaarheid van uw bedrijf vergroten.
Een combinatie van zowel positieve als negatieve beoordelingen blijkt een van de belangrijkste voorwaarden voor betrouwbaarheid. Ongepast taalgebruik of reviews die duidelijk misleidend zijn, meldt u aan Qpinion. Na een check kunnen deze worden verwijderd.

Cijfers en zo

Het spreekt bijna voor zich: aan ervaring geen gebrek

83%
van de consumenten hecht veel waarde aan online reviews
50%
van de consumenten gaat actief op zoek naar klantervaringen
75%
van de consumenten baseert zijn keuze voor een product of dienst op basis van reviews

Contact

Wilt u meer weten over Qpinion of over klantbeoordelingen? De medewerkers van Qpinion of van LinQxx helpen u graag verder.